Hoppa till sidans innehåll

Föreningstävlingar


Sittande:

Terminstävling:

En termin (höst/vår) delas in i två perioder om vardera 10 skjutningar. De 5 bästa resultaten under en period läggs ihop och efter det rankar man skyttarna klassvis: L7, L9, L11, L13 och L15rem. I terminstävlingen läggs båda perioderna ihop och den med högst sammanlagda resultat vinner.

Knattemästerskap (L7-L9):

Alla knattar skjuter en grundomgång på 15 skott, därefter går de 6 bästa till final. I finalen skjuter man ytterligare 10 skott och den som skjutit högst poäng blir Knattemästare.

Föreningsmästerskap sittande med stöd (L7-L13):

Alla skyttar skjuter en grundomgång på 20 skott, därefter går de 10 bästa till final. I finalen skjuter man ytterliogare 15 skott och den som skjutit högst poäng blir Föreningsmästare.

Föreningsmästerskap med remstöd (tom L15rem):

Alla skyttar får vara med under förutsättning att de skjuter med remstöd. I grundomgången skjuter man 20 skott, därefter en final och ytterligare 15 skott. Den som skjutit högsta poängen blir Föreningsmästare.

Cupen sittande (tom L15rem):

I cupen lottas anmälda skyttar mot varandra. I varje omgång skjuts 10 skott och den som skjuter högst poäng går vidare till nästa omgång. I varje omgång lottas skyttar mot varandra och fortsätter så tills det kvarstår max 5 skyttar. Då skjuts en final om 10 skott och den som skjuter högst poäng blir Cupsegrare.

Knattecupen (L7-L9):

I cupen lottas anmälda skyttar mot varandra. I varje omgång skjuts 10 skott och den som skjuter högst poäng går vidare till nästa omgång. I varje omgång lottas skyttar mot varandra och fortsätter så tills det kvarstår max 5 skyttar. Då skjuts en final om 10 skott och den som skjuter högst poäng blir Cupsegrare.

Samtliga priser delas ut på höst- och våravslutningen.

 

Stående:

Veckans mästare:

Alla ståskyttar får en rankingpoäng som grundas på hur de skjutit de senaste skjutningarna. Skyttarna rankas om 2-4ggr per år, beroende på hur hög ranking poäng skytten har. Utifrån rankingpoängen får skytten poäng efter hur bra man skjutit och den som får högst poäng skjutning. Den som vinner flest skjutningar under en termin blir veckans mästare. Denna tävling avgörs både höst och vår. 

Juniormästerskap:

Skyttar upp till 20år får delta i denna tävling. I grundomgpngen skjuter man 40 skott som följs av en final på 10 skott. Den som skjutit högsta poängen är Juniormästare.

Föreningsmästerskap:

Alla skyttar får delta i denna tävling. I grundomgången skjuter man 40 skott som följs av en final på 10 skott. Den som skjutit högsta poängen är Föreningsmästare.

Samtliga priser delas vid årsmötet.

Uppdaterad: 14 MAR 2009 15:40 Skribent: Linda Mauritzon

VÅRA SPONSORER

  

 

 

ABC Karossen
Alvinssons
Boda Plåtslageri
Byggvaruhuset i Mönsterås AB
COOP Konsum
Dina Försäkringar Mönsterås
Emåmejeriet
Fastighetsbyrån
Gillmans golv och kakel
Ica Supermarket Algots
Jtb Markbyggarna
Halkjaers Bandservice
Lectus Produktion
 Länsförsäkringar Kalmar län
Karlbergs Måleri AB
MIT AB
MOVI AB
Mönsterås Bostäder
Mönsterås Elman AB
Mönsterås handel
Riksbyggen
Samuelssons Tak AB
Södra Cell AB
J Olofsson Jordbruk och entreprenad

Postadress:
Mönsterås SF - Skyttesport
Angelica Tegnemo, Varvsvägen 44
38472 Timmernabben

Kontakt:
Tel: 0705080851
E-post: This is a mailto link

Se all info